MENU

VEELGESTELDE VRAGEN (FAQ)

DIRECT NAAR:

 

DIRECT NAAR ALGEMENE VOORWAARDEN -->

 

CONTACT

Ik heb een vraag, en het antwoord staat niet op deze pagina, wat is de beste manier om met jullie in contact te komen?

Wij helpen je graag met eventuele vragen. Mocht je vraag/antwoord niet hier te vinden zijn, bel ons dan gerust (020-6253078), stuur een mail (info@bofb.nl) of vul het contactformulier in op deze site.

 

RETOURNEREN

Ik zou mijn bestelling willen retourneren, hoe werkt dat?

Na ontvangst van de bestelling hebt je in ieder geval 14 dagen om een artikel retour te sturen of te ruilen voor een ander product. Mocht je meer tijd nodig hebben of heb je toch nog een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

 

GARANTIE

Ik zou graag dit ene prachtige product bestellen, hoe zit het precies met de garantie?

Op ieder horloge wat je bij ons koopt zit een garantie van 2 jaar. Je aankoopbewijs is tevens je garantiebewijs. De precieze garantievoorwaarden vind je in onze algemene voorwaarden, mocht je toch nog een vraag hebben, neem dan contact met ons op.

 

BETALEN

Ik heb mijn keuze kunnen maken, op wat voor manieren kan ik betalen?

Onze betaalmogelijkheden zijn: 

- iDEAL
- PayPal
- Creditcard (MasterCard, Visa & American Express)
- Bestelling ophalen en betalen in onze winkel in Amsterdam
- Vooraf overmaken op bankrekening
- Belfius
- KBC/CBC
- Bancontact
- SofortBanking / DIRECTebanking

Alle genoemde prijzen op onze website zijn consumentenprijzen in Euro`s en zijn inclusief BTW.

 

VERZENDEN

Ik kan jammer genoeg niet langs komen in de winkel, dus ik wil iets bestellen en het verzonden hebben. Wat zijn de verzendkosten?

Verzendkosten binnen Nederland zijn € 6,-, of € 3,50,- voor onverzekerde enveloppenpost. Alle onze artikelen worden aangetekend verzonden. 
Voor bestellingen binnen Nederland vanaf € 100,- rekenen we geen verzendkosten.


Op YouTube zie ik wel eens filmpjes voorbij komen van bezorgers die iets minder voorzichtig met mijn pakje omgaan dan ik zou willen, komt mijn bestelling wel veilig/heel aan?

De verzenders waar wij mee werken, verzekeren ons ervan dat er altijd extreem voorzichtig met uw pakket wordt omgegaan. Daarnaast zorgen wij er natuurlijk ook voor dat alles wat we verzenden, goed en veilig is ingepakt.


Help, ik ben aan de late kant met het bestellen van dit verjaardags-/huwelijks-/jubileum-/diploma-/verrassingscadeautje. Moet ik na het bestellen nog lang wachten voor het naar me verzonden wordt?

In principe wordt alles wat we op voorraad hebben, binnen 24 uur door ons wordt verzonden.
Houd er wel rekening mee dat de posterijen pakketjes alleen bezorgen van dinsdag t/m zaterdag. 
Onze winkel is trouwens wel open op zondag (13:00 - 16:00), dus kom gerust langs voor cadeau-advies.

Ik woon niet in Nederland, weten jullie misschien hoe lang het ongeveer duurt voordat mijn bestelling bij mij is?

Hieronder vind je een tabel met de geschatte verzendtijden per locatie. We sturen je altijd een track & trace code bij je bestelling, hiermee kan je de exacte bezorgtijd bekijken zodra deze bekend is.

 

Land:

Verzenddtijd:

Nederland:

1 werkdag

België:

1 werkdag

Duitsland:

2 werkdagen

Denemarken:

3-6 werkdagen

Frankrijk:

4-7 werkdagen

Finland:

4-7 werkdagen

Italië:

3-6 werkdagen

Japan:

3-6 werkdagen

Verenigd Koninkrijk 

4-7 werkdagen

Verenigde Staten:

4-7 werkdagen

Zwitserland:

6-9 werkdagen

 

CADEAUVERPAKKING

Kunnen jullie mijn bestelling inpakken als cadeautje, en wat kost dat dan?

Dat kan zeker. Sterker nog, in principe pakken we alle bestellingen sowieso al in. Het inpakken is gratis.

Ik zou graag twee producten willen bestellen, kunnen deze apart ingepakt worden?

Natuurlijk. Je kan dit aangeven in de opmerkingen bij je bestelling.

Hoe weet ik dan welk cadeautje welke is?

We zullen een klein merkje op één van de pakjes zetten, en aan je laten weten welk cadeautje dit is, zodat je weet wat wat is.

 


 

ALGEMENE VOORWAARDEN EN RETOURRECHT:

Leverings- en betalingsvoorwaarden

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en bestellingen. Zowel bofb -sieraden, horloges & design als de klant erkennen elektronische communicatie en zullen de geldigheid of het juridisch effect daarvan niet ontzeggen vanwege het enkele feit dat de communicatie elektronisch is.

Aanbod

De artikelen zijn niet altijd op ware grootte zichtbaar omdat elke monitor verschillende instellingen kent. De weergegeven kleuren van de artikelen kunnen afwijken van de werkelijkheid. De aanbiedingen zijn vrijblijvend en leverbaar zolang de voorraad strekt. Ook speciale aanbiedingen op onze site zijn geldig zolang de voorraad strekt. Wij honoreren geen aankopen tegen overduidelijke foutieve prijzen vermeldt op onze website.

Bestellen

Via onze webwinkel www.bofb.nl kunt u gemakkelijk uw bestelling plaatsen. U ontvangt van ons per email een bevestiging van uw bestelling. Na betaling zullen de door u bestelde artikelen zo spoedig mogelijk worden verzonden. Bij levering van uw bestelling ontvangt u een aankoopbewijs, welke tevens geldt als een geldig garantiebewijs. Betaling Volgens de Europese regelgeving is een koop, gesloten via elektronische weg [lees: internet], een rechtsgeldige koopovereenkomst, waarop een betaling dient te volgen. Bij uitblijven van betaling na een termijn van 21 dagen, wordt de koper schriftelijk gemaand, waarbij € 10,00 aan administratiekosten in rekening wordt gebracht en is de verkoper gehouden de koopsom vermeerderd met deze administratie-kosten via gerechtelijke weg te incasseren, waarbij tevens de kosten daarvan aan de koper in rekening worden gebracht.

Betaalwijze

Alle genoemde prijzen op onze website zijn consumentenprijzen in Euro`s en zijn inclusief BTW. De betaalmogelijkheden zijn: - Bestelling ophalen en betalen in onze winkel in Amsterdam - Vooruitbetaling op bankrekening - PayPal - iDEAL - Creditcard - Belfius - KBC/CBC - Bancontact - SofortBanking / DIRECTebanking -

Verzendkosten

Alle artikelen worden aangetekend verzonden. Bijdrage voor koper in het aangetekend verzenden binnen Nederland bedraagt € 6,-. of € 3,50,- voor onverzekerde enveloppost. Bestellingen binnen nederland vanaf € 100,- worden gratis aangetekend verzonden.

Eigendomsvoorbehoud

Het eigendom van de door bofb -sieraden, horloges & design geleverde artikelen gaat pas op u over, indien u al hetgeen u op grond van enige overeenkomst aan Bofb -sieraden, horloges & design verschuldigd bent, heeft voldaan. Het risico ter zake van de geleverde artikelen gaat op het moment van levering op u over.

Garantie

Alle garantiebepalingen van de fabrikanten van de door ons geleverde artikelen gelden onverkort voor u als afnemer van onze producten. Deze garantie laat uw rechten die hiertoe voortvloeien uit de wet, onverlet. Het aankoopbewijs dat bij iedere bestelling wordt meegeleverd is tevens uw garantiebewijs.

Klachten

bofb -sieraden, horloges & design is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ). De Vereniging Goud- en Zilversmeden (VGZ) is een actieve belangenvereniging voor de Nederlandse goud- en zilversmeden. De vereniging is een brancheorganisatie die is aangesloten bij de Federatie Goud en Zilver, de overkoepelende brancheorganisatie voor de ondernemers in de goud-, zilver-, uurwerken- en edelstenenbranche. Tevens waarborgt de VGZ de kwaliteit van de branche door middel van de instelling van een vakbekwame en onafhankelijke klachtencommissie.

Privacy

De door u verstrekte persoonlijke gegevens voor betaling en bezorging zijn strikt vertrouwelijk en stellen ons in staat de betaling te regelen en de artikelen bij u te bezorgen. We stellen de aan ons ter beschikking gestelde gegevens niet aan derden beschikbaar. Rechtspositie Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van bofb -sieraden, horloges & design is het Nederlands recht van toepassing, waarbij geschillen zullen worden voorgelegd aan een bevoegde Nederlandse rechter.

Retourrecht

Wij besteden aan onze bestellingen de uiterste zorg, maar mocht u toch op enige manier niet tevreden zijn, dan horen we dat graag en vindt u hieronder de voorwaarden van retour:

Bij online aankopen heeft u recht op herroeping. Voor alle bestelde producten geldt een herroepingsrecht van 14 kalenderdagen na ontvangst van het artikel. Gedurende 14 kalenderdagen mag u de overeenkomst zonder opgave van redenen ontbinden. Om die reden kunt u bij ons binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van uw bestelling, een artikel retour sturen of ruilen voor een ander product.

Tijdens deze termijn dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U dient het product slechts in die mate uit te pakken of te gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, dient u het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons te retourneren, conform de eventueel door ons verstrekte instructies. Gelieve de verpakking niet te beschrijven, beplakken en/of op andere wijze te modificeren.

Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht is het voldoende om het retourformulier, die u heeft gekregen bij uw bestelling, volledig in te vullen en mee te sturen met het pakket.
U kunt ook door het invullen van het modelformulier voor herroeping aangeven dat u gebruik wilt maken van het herroepingsrecht. Vul in dat geval het formulier in en mail het naar info@bofb.nl U bent echter niet verplicht om het modelformulier te gebruiken. Het herroepingsrecht geldt ook zonder modelformulier.

Houdt u er rekening mee dat de artikelen niet later dan 14 dagen, na de dag waarop u melding heeft gemaakt van de herroeping, aan ons terug zendt of in de winkel aflevert. U bent op tijd als u de artikelen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

Retourzending van producten is voor uw rekening en risico. Het is verstandig bij retourzendingen een verzendbewijs te vragen. Indien de producten ongebruikt zijn en tijdig en correct zijn geretourneerd, betaalt bofb u de betaalde prijs, met uitzondering van de verzend- en of rembourskosten, zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na retourontvangst van de producten terug.

Ook kunt u geschillen voorleggen aan de geschillencommissie via het ODR platform: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Van het retourrecht zijn uitgesloten:

- Voor u speciaal ontworpen en gefabriceerde producten
- Speciaal op maat gemaakte sieraden, deze vallen niet onder het wettelijke retourrecht.

Retourzending van producten is voor uw rekening en risico. Het is verstandig bij retourzendingen een verzendbewijs te vragen.

U kunt uw bestelling retourneren naar het volgende adres:

bofb - best of both -
rokin 116m
1012lb amsterdam
020 6253078 info@bofb.nl www.bofb.nl

openingstijden:
dinsdag–zaterdag 10.30u-17.30u zondag van 13.00u-16.00uur(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2007 - 2017 best of both | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.